Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Sorin Grindeanu anunță surprize în PSD: 'Și mâine vor fi nume noi anunțate. Ne dorim să aducem alături de noi specialiști!'

Facebook
Sorin Grindeanu

Prim-vicepreședintele PSD, Sorin Grideanu, a anunțat că partidul din care face parte urmează să anunțe personalități noi care vor candida la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Citește și: România se apropie de scenariul catastrofal al Italiei! Pacienții la ATI sunt deja selectați: 'În curând şi capacitatea UPU va fi depăşită'

„Ne dorim să aducem alături de noi specialiști, oameni care și-au dovedit experiența dincolo de vechimea în partid. Acest lucru l-am dovedit, fie că vorbim de Cercel, Rafila sau rectorul de la Târgu Mureș... De asemenea, la Bacău deschide lista un medic foarte bun, Bianca Purcărin. Sunt oameni foarte buni pe care colegii au înțeles să-i pună pe locuri eligibile. Și mâine vor fi nume anunțate! Toți cei care candidează acum sunt în PSD, conform legii.

Îmi este greu să fac proiecții la Dolj. Dacă ar putea să ia PSD-ul zece parlamenatri ar fi bine. Probabil că se iau 5 sau 6 deputați”, a spus Sorin Grindeanu în cadrul unei conferințe de presă.

Citește și: E oficial: Ion Mocioalcă revine în PSD și deschide lista la Senat în Caraș-Severin / VIDEO .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.