Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video - Sorin Ovidiu Vântu are soluția pentru ieșirea din criză: concedierea a 400.000 - 500. 000 de oameni din miliție, din SRI. Nu fac nimic pentru țară

facebook Sorin Ovidiu Vintu
sov

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu spune că una din soluțiile care ar ajuta România să iasă din criză ar fi reducerea aparatului bugetar, prin concedieri masive. Vizați ar fi funcționarii care nu își fac treaba cu profesionalism și respect față de cetățeni, în viziunea lui SOV.

"Generație, fără a dat 400.000 - 500. 000 de  din miliție, din SRI, oameni care oricum nu fac nimic pentru țară, funcționărime din unitățile locale și centrale. Am auzit de un caz s-a dus cineva la ANAF Sectorul 1 și o imbecilă de acolo îi trata pe cei care vin acolo cu un dispreț înfiorător. Nu îi învăța ce au de făcut, că acolo sunt o grămadă de formulare. Sector 1, Camera 6 . Trebuie să zboare cel puțin 400.000 de inadaptați din ăștia care mănâncă bani degeaba. Una dintre cauzele sărăciei României o reprezintă și trântorii ăștia. Nu doar trântori, ci și obraznici.  Vremurile care vin sunt tot mai crunte și nu Putin e de vină. Putin are păcatele lui. Guvernele care au condus România, inclusiv acest guvern, oameni fără viziune fără știință de carte. Armata a început să se infiltreze peste tot în instituțiile statului", transmite Sorin Ovidiu Vîntu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.