Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video - Soția românului care este ostatic al Hamas, apel disperat către autoritățile din România: De 23 de zile nu avem o casă

sotie ostatic hamas

Soția românului ținut ostatic de Hamas, Ela Chaimi, susține că de 23 de zile nu are nicio informație despre soțul său Tal Chaimi. Românul cu dublă cetățenie este ostatic al Hamas, iar soția acestuia solicită și statului român să întreprindă toate demersurile pentru a încerca eliberarea acestuia.

"Sper și mă rog ca prin ajutorul poporului român și al Guvernului să obținem informații vitale despre Tal, iubitul meu soț, tatăl a trei copii, care este ținut ostatic în Gaza.

Te iubim cu toții, Tal, să știi! Ne este dor de tine și ne rugăm să fim din nou împreună.

Sper că Tal este destul de puternic și sănătos. Ultimele informații sunt din ziua în care a plecat de acasă, la 6:45. L-am sunat la 8:30 și nu am mai primit vești de la el.

Dacă este în viață, soțul meu nu știe că suntem bine. Știe doar că sunt teroriști în satul nostru. Vreau să-i transmit lui Tal că atât eu, cât și iubiții noștri copii suntem în viață.

Copiii mei știu adevărul, nu le este bine, știu că este posibil ca tatăl lor să nu se mai întoarcă niciodată. Mă aștept de la acestă vizită ca românii și autoritățile să ne poată ajuta ca Tal să fie eliberat.

Am nevoie de informații, pentru că nu știu nimic acum. Am nevoie de ajutorul tuturor românilor. Tal este cetățean român, atât din partea mamei, cât și din partea tatălui.

Autoritățile din Israel fac tot ce pot pentru a afla informații despre tot ce s-a întâmplat. De 23 de zile nu avem o casă și nu avem vești. Am nevoie de ajutor cu disperare", a spus soția românului aflat în mâinile Hamas.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.