Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO spectaculos: un bloc turn arde ca o torță în Emiratele Arabe Unite

incendiu bloc

Un incendiu puternic a avut loc într-o clădire înaltă din orașul Ajman din Emiratele Arabe Unite. Incendiul a izbucnit în Turnul 02 al complexului Ajman One și a cuprins mai multe etaje în câteva minute.

Un incendiu de proporții a cuprins luni seară un turn rezidențial din orașul Ajman din Emiratele Arabe Unite. Incendiul a izbucnit în Turnul 02 al complexului Ajman One și mai multe mașini de pompieri au fost trimise de urgență la fața locului pentru a stinge infernul, a relatat Khaleej Times. Echipele de protecție civilă și de poliție au reușit să controleze și să stingă incendiul, potrivit informațiilor, iar până în prezent nu au fost raportate persoane rănite.

Locuitorii evacuați din clădirea afectată au fost transportați la hoteluri din Ajman și Sharjah cu autobuze puse la dispoziție de Autoritatea de Transport a emiratului.

Videoclipurile distribuite pe rețelele de socializare arată cum pompierii se străduiesc să țină sub control incendiul, care se extinde la mai multe etaje ale complexului de clădiri înalte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.