Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Surpriza uriașă a lui Piedone: susține candidatul PSD-PNL la un sector al Capitalei

stiripesurse.ro
Cristian Popescu Piedone

Candidat al PUSL la Primăria Capitalei, Cristian Popescu Piedone, a intervenit într-o emisiune la Antena 3 CNN, unde se afla invitat și Rareș Hopincă, prefectul Capitalei și candidatul PSD-PNL la Primăria Sectorului 2. Piedone a ținut să-l anunțe în direct pe Hopincă faptul că PUSL nu va pune candidat la Primăria Sectorului 2 și va avea susținerea sa.

”Vreau să fac un anunț, în premieră: PUSL nu depune listă cu candidați la Primăria Sectorului 2. PUSL îl susține pe domnul prefect Rareș Hopincă la funcția de primar. PUSL va depune doar liste de consilieri. Este o decizie a PUSL luată ca urmare a activității, tinereții și a interactivității cu domnul Rareș Hopincă, cel care în lipsa mea mi-a ținut Primăria ca city manager. Eu nu mă uit la partidul care-l susține, am decis să nu-i pun contracandidat, merg decât în Consiliu.”, a declarat Piedone, la Antena 3 CNN.

Replica lui Rareș Hopincă

Rareș Hopincă era invitat în studioul Antena 3 CNN și a spus că îl onorează susținerea lui Cristian Popescu Piedone, însă el va fi obligat să îl voteze pe Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei.

”Mă surprinde extrem de plăcut poziția domnului primar Piedone. Dumnealui știe că îi apreciez foarte mult munca, de altfel cât am colaborat la Primăria Sectorului 5 a existat o unitate de proiecte, atât timp cât le-am administrat eu, cât și ulterior când le-a reluat dumnealui. Ce să spun: mă bucură, mă onorează. Mă onorează susținerea domnului Piedone, dar sunt obligat ca la Primăria Capitalei să îl votez pe domnul Cîrstoiu, candidatul PNL-PSD la Primăria Capitalei.”, a spus Rareș Hopincă.

În replică, Piedone a explicat că Rareș Hopincă are poziția publică corectă, dar el știe că în cabina de vot mulți susținători ai PSD îl vor vota pe el.

”Vă spun eu, în cabina de vot, mulți PSD-iști vor vota Piedone. În public vor spune ceea ce a spus Rareș, dar în cabina de vot vor pune ștampila pe Piedone”, a mai declarat Piedone.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.