Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca s-a deschis: Carusel cu 3.000 de luminițe, jocuri de mari dimensiuni și un patinoar în jurul statuii lui Matei Corvin

stiripesurse.ro
targ Craciun antitero

Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca s-a deschis, vineri seara, în Piața Unirii, organizatorii anunțând că acesta include un carusel cu 3.000 de luminițe, jocuri de mari dimensiuni și un patinoar în jurul statuii lui Matei Corvin, anunță MEDIAFAX.

Directorul Târgului de Crăciun, Mihai Oprean, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că în Piața Unirii au fost amplasate aproape 90 de căsuțe ale unor comercianți.

Citește și: Cutremur în piață! Cinci giganți se retrag din România

„Târgul de Crăciun, care s-a deschis vineri seara, în Piața Unirii include căsuțele celor 89 de comercianți, caruselul cu 3.000 de luminițe, iglu-ul urșilor polari, ieslea de Crăciun, jocurile de mari dimensiuni și patinoarul din jurul statuii lui Matei Corvin. De asemenea, în Căsuța lui Moș Crăciun, cei mici vor avea la dispoziție 30 de minute să găsească Condica Moșului. La ceremonia de deschidere a târgului a avut loc și aprinderea luminițelor de sărbători din Piața Unirii”, a spus Oprean.

Clujenii și turiștii pot cumpăra de la căsuțele din Piața Unirii vin fiert, castane fierbinți, kurtoskalacs, cozonaci, ciocolată de casă, clătite umplute, brânzeturi și afumături artizanale, gemuri, dulcețuri și mâncăruri calde, dar și bijuterii din ceramică sau jocuri și jucării.

Primarul Emil Boc a urcat pe scenă și a aprins luminițele de Crăciun de pe o aplicație a telefonului mobil. Acesta a fost înconjurat de un grup de copii.

Citește și: Rareș Bogdan o închide pe Viorica Dăncilă: Stă între patru pereți, pentru că pe stradă este huiduită și apostrofată .

Programul serii de vineri cuprinde un recital de bucium pe scena din Piața Unirii, un concert al Corului Filarmonicii Transilvania, urmat de unul susținut de Horia Brenciu și HB Orchestra.

Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca va rămâne deschis până în 31 decembrie 2019.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.