Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Tăriceanu dinamitează relația cu Pro România: I-a cuprins dorul de PSD

tariceanu ponta

Liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a explicat sâmbătă că nu are aceeaşi viziune cu Pro România în ceea ce priveşte viitorul guvern, deşi susţin acelaşi candidat la prezidenţiale, întrucât ALDE exclude orice susţinere a unui guvern cu social-democraţi, în timp ce pe cei din Pro România "i-a cuprins dorul" de PSD.

"Cu Pro România colaborăm ca să-l susţinem pe Diaconu. Avem un proiect comun cu Diaconu, fără îndoială, nu împărtăşim aceeaşi viziune legată de formarea viitorului guvern, că văd că Pro România vrea o formulă care să includă din nou PSD-ul şi noi abia ne-am despărţit de PSD, ne ajunge, dacă pe ei i-a cuprins dorul, în fine, nemaivorbind de faptul că nu cred că Iohannis va mai încredinţa mandatul de formare a unui guvern către o formulă în care PSD-ul să aibă rolul principal", a declarat Călin Popescu-Tăriceanu într-o conferinţă de presă susţinută la sediul ALDE Sibiu.

Vezi si: SURSE Paul Stănescu a luat foc la Vila Lac: 'Darius Vâlcov a vrut să-l pună pe Mihai Fifor primul pe listă la parlamentare' .

La conferinţă au participat doar cei din ALDE Sibiu, în timp ce reprezentanţii Pro România au fost alături de Mircea Diaconu, candidat la alegerile prezidenţiale, în Piaţa Mare din Sibiu, unde acesta dialoga cu cetăţenii.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.