Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Telenovelă în Formula 1: Hamilton este aproape de Ferrari dar pilotul joacă la două capete

Skysports
Hamilton Ferrari

Pilotul britanic Lewis Hamilton, septuplu campion mondial de Formula 1, al cărui contract cu Mercedes se termină la finalul sezonului, este subiectul unui zvon conform căruia este aproape de a semna cu Ferrari.

Zvonul că Lewis Hamilton va ajunge la Ferrari a fost dezbătut și la conferința de presă premergătoare Marelui Premiu de la Monaco ce va ava loc în acest weekend.

Charles Leclerc, unul dintre piloții de la Ferrari alături de care Hamilton ar urma să facă echipă, a fost întrebat dacă este la curent cu zvonurile că ar putea avea un nou coleg din sezonul viitor, iar răspunsul monegascului și dialogul cu Hamilton au alimentat și mai tare zvonul marelui transfer.

Reporter: Au fost multe speculații în presă despre viitorul tău partenere de echipă la Ferrari, ce anume cauți tu la un coechipier?

Leclerc: (n.r. râde) Salut Lewis

Hamilton a râspuns și el cu zâmbete la întrebarea reporterului, motiv pentru care fanii celor două echipe au catalogat reacția pilotului ca una de confirmare a unei mutări la Ferrari.

La câteva ore distanță, Lewis Hamilton a transmis un comincat de presă în care a informat publicul că este pe punctul de a-şi reînnoi angajamentul cu echipa germană, dezminţind astfel zvonurile privind discuţii cu Ferrari, informează AFP.


"Echipa mea lucrează strâns în culise cu Toto (Wolff, patronul Mercedes) şi suntem pe cale să avem un nou contract", a declarat britanicul înaintea Grand Prix-ului Principatului Monaco, programat în acest weekend.

"Este pentru prima oară când nu negociez eu şi am o echipă excelentă în spate", a adăugat pilotul de 38 de ani, care speră într-o decizie pentru săptămânile viitoare.

Declaraţia lui Hamilton privind un nou acord cu echipa sa intervine după o serie de articole apărute în presă, conform cărora ar exista contacte stabilite între Hamilton şi Ferrari, care, conform aceloraşi articole, ar fi pregătită să-i facă o ofertă echivalentă de aproximativ 46 de milioane de euro pentru a-l recruta pe britanic.

"Nu i-am făcut o ofertă lui Lewis Hamilton", a asigurat, joi, responsabilul scuderiei, Frederic Vasseur, ai cărui piloţi Charles Leclerc şi Carlos Sainz jr sunt angajaţi până la finele lui 2024.

Înaintea MP de la Monaco, a şasea etapă a Campionatului Mondial, Hamilton ocupă locul 4 în clasamentul piloţilor, la 63 de puncte de liderul Max Verstappen (119 puncte).

@f1 “hello lewis…” ???? #f1 #formula1 #monaco #monacogp #charlesleclerc #lewishamilton ♬ original sound - Formula 1

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.