Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Terorism cu sushi: Un lanț de restaurante din Japonia vrea 480.000 de dolari din partea unui student

Linkdin
sushi

Un lanț de restaurante din Japonia vrea 480.000 de dolari din partea unui student, după ce imagini publicate pe rețelele de socializare îl arată pe acesta lingându-și un deget și apoi atingând o farfurie cu sushi, în local.

Compania Akindo Sushiro Co, care administrează lanțul de restaurante Sushiro, susține că a suferit o scădere bruscă a clienților după ce imaginile au devenit virale, potrivit televiziunii japoneze NHK.

Imaginile cu tânărul în cauză îl arată, de asemenea, lingând o sticlă de sos de soia și o ceașcă pe care apoi le-a așezat înapoi pe banda care transporta mâncare.

Videoclipul a fost distribuit pe scară largă în Japonia și a dus la apariția termenului "terorism cu sushi", pentru că a oferit inspirație pentru alte videoclipuri similare postate pe rețelele de socializare, notează CNN.

Termenul este folosit în sens larg pentru a se referi la acțiunile lipsite de igienă din restaurantele japoneze de sushi, unde clienții aleg feluri de mâncare de pe benzile transportoare.

Compania susține că a pierdut aproximativ 115 milioane de dolari în urma difuzării videoclipului, din cauza unei scăderi bruște a clienților și a prăbușirii acțiunilor companiei-mamă.

NHK a precizat că avocatul studentului a scris instanței în luna mai, cerându-i să respingă plângerea. Acesta a precizat că studentul a recunoscut fapta și își regretă gestul, dar a adăugat că nu există nicio dovadă a unei legături între ceea ce a făcut și scăderea numărului de clienți.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.