Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Tommy Cash, DJ-ul INTERZIS la Electric Castle, după ce a pus manele, RUPE TĂCEREA: 'Nu voi mai cânta până când nu se vor opri din a înjosi oamenii'

electriccastle.ro
festival Electric Castle

Tommy Cash, un DJ din Estonia, a pus manele la Electric Castle, iar organizatorii i-au transmis că a fost ultima sa apariție la festivalul de muzică electronică.

Artistul nu a rămas dator și a lansat atacuri dure la adresa celor care se ocupă de festival. „Am primit acestă piesă de la un prieten. Mi s-a părut ca orice altă ”melodie amuzantă din trecut”. Toate țările, mai ales Europa de Est, au muzica lor pop proastă din anii 90. Eu vin dintr-o astfel de țară și asta chiar înseamnă ceva pentru mine”, a spus Tommy Cash pentru VICE.

Citește și: Mega surpriză pentru Ion Țiriac! Cadou imens pentru acesta: Ii cedez gratuit pachetul majoritar de acțiuni

DJ-ul a primit multe mesaje în care i s-a cerut să nu se mai întoarcă niciodată în Bonțida. „Le voi urma sfatul”, mi-a spus el. Apoi explică cum i se pare „înjositor, oribil și șocant” că „există oameni care consideră că un stil de muzică e destinat săracilor și needucaților” și hilar că organizatorii EC „se consideră prea elitișiti” ca să-l lase să incorporeze în setul său o piesă care a fost cântată în trecut în România.

„Nu voi mai cânta niciodată la Electric Castle, până când promoterii nu se vor autoeduca să fie buni cu persoanele mai puțin norocoase și nu se vor opri din a înjosi oamenii pentru gustul lor muzical sau backgroundul cultural”, a adăugat Tommy Cash.

Citește și: Traian Băsescu, declarație bombă: Iohannis i-a păcălit pe români .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.