Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Top-modelul Claudia Schiffer își sărbătorește ziua de naștere. Cum arată la 50 de ani

news.ro
claudia schiffer

Top-modelul german Claudia Schiffer a împlinit marţi vârsta de 50 de ani şi a marcat aniversarea publicând pe Instagram un videoclip în care apare purtând o rochie Balmain.

Alături de înregistrarea video, în care apare suflând în lumânările de pe tort, Schiffer a scris un mesaj de mulţumire pentru directorul de creaţie al casei de modă: „Mulţumesc, Olivier Rousteing, pentru frumoasa mea rochie Balmain de aniversare”, potrivit news.ro.

Citește și: Alina Mungiu Pippidi trage semnalul de alarmă: Klaus Iohannis și pericolul dictaturii în România

Născută pe 25 august 1970, în Rheinberg (Germania), Claudia Maria Schiffer este model, designer şi actriţă. Stabilită în Marea Britanie, ea a devenit cunoscută în urmă cu trei decenii, obţinând statutul de supermodel alături de Naomi Campbell şi Cindy Crawford, între altele.

A apărut pe mai mult de 1.000 de coperte de reviste şi deţine recordul în acest sens. La vârsta de 48 de ani a pozat nud, coordonată de fotograful de modă Collier Schorr, şi a apărut pe coperta revistei Vogue Italia. În 2002, averea ei era estimată de Forbes la aproximativ 55 de milioane de dolari.

În 2017, alături de Naomi Campbell, Cindy Crawford, Helena Christensen şi Carla Bruni, ea a urcat pe podium la o prezentare Donatella Versace pentru a îl omagia pe Gianni Versace la 20 de ani de la asasinarea creatorului de modă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.