Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video | Tragedie în Uganda: Cel puţin 15 persoane, printre care şi copii, au murit în urma unei alunecări de teren

www,thesun.co.uk
alunecare de teren Etiopia

Cel puţin 15 persoane, majoritatea femei şi copii, au murit în urma unei alunecări de teren, produsă miercuri în vestul Ugandei, regiune afectată de ploi abundente, a anunţat Crucea Roşie, informează AFP.

Catastrofa, care a avut loc în localitatea Kasese, la graniţa cu Republica Democrată Congo, a lăsat în urmă un număr încă nedeterminat de persoane dispărute şi a distrus mai multe case, potrivit Agerpres.

Salvatorii au recuperat "15 cadavre, în această etapă", dintre care "majoritatea sunt femei şi copii", a declarat la un briefing Irene Nakasiita, purtătoare de cuvânt a Crucii Roşii. "Echipele de intervenţie sunt încă la faţa locului, iar misiunea de salvare continuă", a adăugat ea.

Şase răniţi au fost evacuaţi la spital, în timp ce numărul persoanelor dispărute urma să fie stabilit miercuri, a adăugat Nakasiita.

Fotografiile publicate de Crucea Roşie arată trupuri prinse sub casele prăbuşite şi cel puţin un cadavru al unei persoane luată de ape.

Ploile abundente care s-au abătut asupra cartierului vecin Bundibugyo au cauzat deja trei decese şi au lăsat în urmă mai mulţi răniţi, vinerea trecută.

Până la sfârşitul lunii iulie, cel puţin 22 de persoane au murit de asemenea în oraşul Mbale, în estul ţării, în urma alunecărilor de noroi declanşate de viituri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.