Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Traian Băsescu, atac DEVASTATOR la adresa Laurei Codruța Kovesi/UPDATE

basescu

Fostul președinte Traian Băsescu pare că începe războiul total cu procurorii. După ce ieri l-a atacat pe Procurorul General, astăzi a venit rândul șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, să intre în colimatorul lui Traian Băsescu.

Citește și: Basescu il ataca pe procurorul general: Il anunt ca nu voi tine cont de sensibilitatile sale

UPDATE: Traian Băsescu a revenit cu o altă postare pe pagina personală de Facebook. ”Despre Revoluţie şi mineriadă. O problemă încă nerezolvată”.

Precizarea lui Băsescu vine în contextul în care ÎCCJ a decis redeschiderea Dosarului Mineriadei, în care ar putea și urmărit penal și fostul președinte Ion Iliescu.

Citește și: ÎCCJ a decis: Dosarul mineriadei din 1990, redeschis. Ion Iliescu, cercetat pentru omor

Fostul președinte a postat un documentar, pe pagina personală de Facebook și a indicat să urmărim o anumită secvență, cea în care o face praf pe Laura Codruța Kovesi.

Băsescu: Ce se întâmplă cu aceste dosare de la domnul general Voinea, care, înțeleg, s-a pensionat. A vrut, n-a vrut să mai lucreze, nu mai știu, dar lasă o speranță că se va soluționa într-un sfârșit.

Kovesi: Domnule președinte, depinde ce înțelegeți prin speranță. Am spus că vom soluționa cu celeritate, pentru că 18 ani nu am avut soluție. V-am promis că vom găsi o soluție și nici pot să îndrept ceea ce de 18 ani nu s-a făcut.

Băsescu: Doamna procuror, cred că ați înțeles foarte bine ce v-am spus și am o rugăminte: nu mă confundați cu un ziarist căruia îi faceți o declarație. Vorbiți cu șeful statului, care vă spune așa: au murit 1600 de oameni la Revoluție, iar voi închideți dosarul. Au murit oameni la Mineriada din 13-15. Ce vreți să spuneți, că vă impun o soluție? Vă impune realitatea să spuneți dacă s-au împușcat singuri oamenii ăia sau au fost împușcați de cineva. Nu mă confundați cu ziariști cărora le faceți declarații să fie prinse pe telex. Au murit oameni? Da! De ce n-avem vinovați!

”Vezi între minutele 31.20 la 32.40”, scrie Băsescu, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.