Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Traian Băsescu 'desființează' PSD-ul: 'Este un partid născut din genocid!'

Traian Băsescu a acuzat în direct la Realitatea Plus, că PSD este un partid născut din genocid, la Revoluție și la Mineriadă. Băsescu a afirmat că PSD nu se poate reforma până când cele două dosare nu vor fi soluționate.

Citește și: Medic: ‘Dacă nu credeți că există COVID19 mergeți voluntari la un spital ce tratează astfel de bolnavi. Țineți de mână un pacient speriat care abia respiră’

„PSD-ul nu se poate revendica și va rămâne un partid născut din genocid, la Revoluție și la Mineriadă, până când aceste două dosare vor fi rezolvate.  PSD-ul este un partid născut din genocid! Dar Dosarul Revoluției nu se va rezolva, deși la Timiș s-a putut, La Sibiu s-a putut, doar la București nu s-a putut, deoarece căruța cu generali aici este. Iar, surprinzător, Mineriada este mult mai ușor de rezolvat, dar și aceea este blocată. La Mineriadă există toate comunicațiile: Veniți!, Opriți-vă!, Mergeți acolo! Vă mulțumesc, v-ați dovedit muncitori de nădejde ai patriei! Așa că PSD-ul nu se poate revendica, ci va rămâne un partid născut din genocid, fără rezolvarea acestor dosare”, a încheiat Traian Băsescu.

Citește și: Medicul Adrian Marinescu: ‘Pas cu pas vor fi luate măsuri. Vom vedea că din ce în ce mai multe zone, le vom avea în varianta de lockdown’ .


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.