Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Traian Băsescu, discurs INCENDIAR în Parlamentul European - A CERUT MĂSURI urgente pentru Republica Moldova

www.romaniatv.net
traian Băsescu

Europarlamentarul PMP Traian Băsescu a susținut un discurs incendiar în Parlamentul European, acolo unde a somat ca Uniunea Europeană să ia măsuri urgente pentru integrarea Republicii Moldova în Uniunea Europeană.  Băsescu a subliniat că în absența unui angajament ferm din partea UE privind o posibilă aderarea a Republicii, viitorul acesteia este incert și că este de datoria UE să ia măsuri în acest sens.

Citește și: Viorica Dăncilă, TUR DE FORȚĂ în Ardeal - Președintele PSD va purta negocieri fierbinți cu președinții de organizații

"Republica Moldova în Parlamentul European. Târziu în noapte, Înaltul Reprezentat, Federica Mogherini, a prezentat în Parlamentul European situația din Republica Moldova. Subiectul a stârnit interes, 19 parlamentari luând cuvântul, printre ei: Siegfried Mureșan, Rareș Bogdan și Ramona Strugariu. Redau intervenția pe care am avut-o, ieri, în plenul Parlamentului European. Am cerut ca Republicii Moldova să i se dea perspectiva intrării în Uniunea Europeană. Unirea cu România nu este treaba Uniunii Europene, ci a României", scrie Băsescu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.