Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Trei angajați care au făcut chef pe manele, într-un centru de vaccinare din Botoșani, CONCEDIAȚI

digi24.ro
centru vaccinare

Trei angajaţi ai unui centru de vaccinare din municipiul Botoşani au fost daţi afară după ce pe reţelele de socializare au apărut imagini în care aceştia se distrau chiar în spaţiul destinat imunizării populaţiei.

Primarul municipiului Botoşani, Cosmin Andrei, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, că a decis să rezilieze contractele încheiate cu doi asistenţi medicali şi un registrator,

"Am încheiat colaborarea cu doi asistenţi medicali şi un registrator care activau în acest centru de vaccinare, începând de azi (n.r.- marţi) dimineaţă, ca urmare a comportamentului pe care l-au avut pe care îl consider nepotrivit şi nedeontologic", a afirmat Andrei.

El susţine că faţă de cadrele medicale nu poate fi dispusă o anchetă administrativă, această sarcină revenind Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România.

Cosmin Andrei a precizat că schema de personal de la centrul de vaccinare deschis la Colegiul Tehnic "Gheorghe Asachi" va fi completată cu alte cadre medicale.

În urmă cu câteva zile, pe reţelele de socializare au apărut mai multe imagini în care cadrele medicale respective ascultau manele şi dansau în incinta centrului de vaccinare. De asemenea, un cadru medical apare făcând scene obscene în faţa camerei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.