Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Trei prezentatoare de televiziune au fost asasinate: În decembrie, o altă prezentatoare de la aceeași televiziune afgană fusese ucisă

televiziune

Trei angajate ale unui post afgan de televiziune au fost asasinate, marţi, de militanţi islamişti, în oraşul Jalalabad, situat în estul Afganistanului, informează Agenţia France-Presse şi cotidianul Le Figaro.

"În această după-amiază, trei colege cu vârstele cuprinse între 17 şi 20 de ani au fost ucise de indivizi înarmaţi în oraşul Jalalabad", a declarat Zalmai Latifi, directorul postului Enekaas TV.

Citește și: Daniel Ghiță, atacat dur: ‘Când nu doarme, face circ! Dovada clară’

Un oficial din cadrul poliţiei a declarat că unul dintre asasini, un militant taliban, a fost imobilizat şi arestat. "Am arestat un agresor în timp ce încerca să fugă. A mărturisit atacul, este membru al Mişcării talibanilor", a declarat Juma Gul Hemat, şeful Poliţiei din provincia Nangarhar.

Atacul nu a fost încă revendicat, scrie mediafax.ro.

Citește și: Tragedie peste tragedie în România: Tată și fică, găsiți carbonizați în casa mistuită de foc. Mama fetiței a reușit să se salveze

În decembrie 2020, o prezentatoare de la acelaşi post de televiziune, Malalai Maiwand, şi şoferul acesteia au fost asasinaţi într-un atac similar, produs tot în Jalalabad.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.