Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Tricolorii au scăpat ieftin: Ce se întâmplă în Africa, atunci când o națională pierde un meci

Autocarul naţionalei Beninului a fost atacat de suporteri, miercuri seară, la Cotonou, după ce echipa a fost învinsă de Mozambic în preliminariile Cupei Africii pe Naţiuni, scor 0-1. Câţiva jucători au fost răniţi, relatează L’Equipe.

“A durat ceva mai mult de două ore până când am ieşit din stadion, aşteptându-se ca arena să fie evacuată. Însă la câteva sute de metri de stadion, autocarul ne-a fost atacat de persoane cu pietre de pe ambele părţi ale drumului. Ne-am speriat foarte tare”, a declarat atacantul Tidjani Anane, legitimat la Doxa Katokopia.

Deşi autocarul era escortat de poliţie, atacul a durat mai multe minute. Forţele de ordine au folosit gaze lacrimogene pentru a-i dispersa pe agresori, scrie news.ro.

“S-au spart geamurile. Am avut cu toţii reflexul de a ne lăsa în jos, dar cioburile i-au rănit pe jucători”, a afirmat un membru al delegaţiei, sub protecţia anonimatului.

Mijlocaşul echipei Clermont, Jodel Dossou, a fost rănit la picior. “Am o tăietură, se va vindeca în câteva săptămâni. Au mai fost răniţi trei sau patru jucători. A fost traumatizant şi ceea ce este de asemenea trist este faptul că mama mea, prezentă la stadion, a fost insultată şi bruscată pentru că purta tricoul meu”, a explicat fotbalistul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.