Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Tudor Chirilă, mesaj pentru cei indeciși la alegeri: Înainte să spui că nimic nu se schimbă în țara asta, fă măcar efortul și mergi la secția de votare

www.realitatea.net
Tudor Chirilă

Cântărețul Tudor Chirilă a postat o filmare în care îi îndeamnă pe oameni să voteze. El dă exemplul românilor stabiliți în străinătate, care s-au mobilizat exemplar pentru acest prim tur.

Citește și: BREAKING - Ultimele date exit-poll neoficiale: Voturile din diaspora pot face diferenţa

„Last call!

Nu-mi stă în obicei să merg atât de târziu la vot, dar am venit de la Constanța astăzi și am preferat să votez la secția de votare la care sunt arondat în mod normal, pe baza domiciliului meu din Bcuurești. N-am mai vrut să mai votez în Constanța, cine știe unde se mai pierdea votul meu.

Și votul meu e foarte important. Că așa este de când am făcut 18 ani și mi s-a părut că dreptul ăsta e important să mi-l exercit. (...)

Au apărut și celebrele postări, pline de lehamite, care sugerează că votul e degeaba. Nici când votul e foarte rau nu e degeaba. Sau când răul este cel mai mic nu cred că este degeaba.

Cred că este extrem de important un vot care ar putea să trimită in istorie o parte neagră a politicii românești (...) Înainte să pleci din țară (...), ar trebuie să votezi ca să poți să comentezi.

Înainte să-ți faci bagajele și să spui că nimic nu se schimbă în țara asta, fă măcar efortul ăsta și mergi la secția de votare. Mă adresez mai ales tinerilor de până în 25 de ani, 27 de ani, 30 de ani ș.a.m.d. Nu e un efort extraordinar. E atât de puțin un drum până la secția de votare și să stai să-ți iei o ștampilă și s-o pui cum îți indică conștiința. (...)

În speranța că batem și toate recordurile de prezență, vă urez un vot liniștit până la ora 21.00 când se închid urnele.

Ar trebui să urmăm toți exemplul diasporei care s-a mobilizat încă o dată și și-a exercitat acest drept.

Așa cum spunea cineva, chiar dacă nu ne întoarcem sau am hotărât să nu ne mai întoarcem în România, este totuși o datorie și un exemplu pe care-l dăm copiilor noștri. Cei care n-au copii ar trebui să-și dea exemplul ăsta față de ei înșiși.

Mergeți spre secția de votare!

Ieșiți din casă dacă vă pasă!”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.