Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO TULBURĂTOR Cum arăta Maradona în ultimele zile de viață

Maradona

Au trecut mai bine de două luni de la moartea lui Diego Maradona, dar încă apar detalii referitoare la decesul său. Fostul mare fotbalist Diego Maradona s-a stins din viață după ce a împlinit 60 de ani. Moartea sa a fost învăluită de numeroase controverse, anunță România TV.

Maradona a suferit o intervenție chirurgicală pe creier pentru tratarea unui cheag de sânge, iar inițial s-a spus că a murit în urma unui stop cardio-respirator. Ulterior, s-a spus că s-a sinucis. Noi informații legate de decesul său continuă să apară.

În momentul de față există o anchetă în desfășurare în Argentina, iar principalul vizat este Leopoldo Luque, chiar medicul personal al lui Diego. A apărut mai întâi o

înregistrare audio scandaloasă, iar astăzi au ieșit la iveală și dezvăluirile medicului care s-a ocupat timp de 30 de ani de Maradona, Alfredo Cahe.

Citește și: Vicepremierul Dan Barna, în conflict de interese! Documentul semnat de liderul USR .

Maradona și-a petrecut ultimele sale zile din viață acasă, lângă Buenos Aires, după operația pe creier, și a trecut prin momente grele.

În filmarea apărută, Maradona e vizibil slăbit și vorbește cu mare greutate, în timp ce mănâncă. Alături de el este și partenera sa, Veronica Ojeda. Ultimul mesaj transmis de fostul mare fotbalist în această filmare e mentru medicul Leopoldo Luque, acuzat că l-ar fi neglijat pe „El Pibe D’Oro“, conform Adevărul.

„Am primit o lovitură, dar totul e în regulă. Ştii că nu-mi plac intimităţile, dar când sunt cu oameni buni, ies din cochilia ma. Te sărut, Luque. Leopoldo Jacinto Luque“, spune Maradona.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.