Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Turcul care a distrus un parc de lângă București, băgând spaima în copii și părinți, a fost reţinut

Cetăţeanul turc filmat în timp ce distruge cu un par mai multe obiecte de mobilier stradal într-un parc din localitatea ilfoveană Dobroeşti a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca procurorii să decidă dacă propun alte măsuri prevenite în ceea ce îl priveşte. El este cercetat pentru infracţiuni de ameninţare, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov anunţă, sâmbătă după amiază, că bărbatul filmat în timp ce distruge bănci într-un parc din Dobroeşti a fost reţinut, scrie news.ro.

”În urma aprobatorului administrat, poliţiştii oraşului Pantelimon au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, faţă de bărbatul de 43 de ani, urmând ca acesta să fie prezentat procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu. Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu”, anunţă IPJ Ilfov.

Incidentul a fost anunţat la Poliţie vineri seară, în jurul orei 19:36. Pe imaginile postate pe reţelele de socializare se vede cum mai multe femei se ceartă, se pare din cauza faptului că mai mulţi copii ar fi făcut gălăgie. Cel care a postat imaginile pe Facebook a postat şi mesajul: ”Un domn deranjat de copii în parc că fac gălăgie”.

IPJ Ilfov a anunţat că a fost sesizat în legătură cu incidentul.

”La data de 22 septembrie a.c., în jurul orei 19:36 Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat prin apel 112, cu privire la faptul că, apelantul a fost ameninţat cu un briceag, de către un bărbat, care a şi distrus 2 bănci din lemn, montate într-un complex rezidenţial, din localitatea Dobroeşti. Poliţiştii oraşului Pantelimon s-au deplasat la faţa locului, unde au identificat bărbatul bănuit de comiterea faptelor, respectiv un cetăţean turc, în vârstă de 43 de ani”, a transmis, vineri, IPJ Ilfov.


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.