Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO-ul care l-a impresionat pe Ponta: 'Nu mi-am imaginat că o voi vedea vreodată'

ponta

Premierul Victor Ponta se declară impresionat de o înregistrare video publicată pe Facebook. Celebra gimnastă Nadia Comăneci apare într-un clip postat de Arnold Schwarzenegger pe pagina sa de Facebook, dându-i îndrumări într-o sala de fitness cunoscutului actor.

"Este fantastic să ajungi dimineaţă la o sală de sport unde au un campion olimpic ca trainer. Se datorează Nadiei Comaneci! 10 exerciţii pentru a onora un 10 perfect la Jocurile Olimpice", a scris actorul pe site-ul de socializare. "Lucrând cu Arnold", a dezvăluit, la rândul său, Nadia Comăneci.

Cei doi s-au întâlnit ieri la Gold’s Gym Hollywood pentru a realiza acest video. Cu doar două zile înainte, pe 30 iulie, celebrul Schwarzenegger şi-a aniversat ziua de naştere. Cunoscutul erou al filmelor de acţiune şi fost guvernator al statului California a împlinit vârsta de 68 de ani şi a petrecut alături de fosta sa soţie, Maria Shriver şi cele două fete ale lor Katherine (25 de ani) şi Christina (25 de ani).

"Despre sport, nu despre politică - o imagine inedită, pe care nu mi-am imaginat că o voi vedea vreodată: Nadia Comăneci antrenându-l pe pe Arnold Schwarzenegger! Bravo Nadia!", a scrie Victor Ponta pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.