Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO ULTIMA ORĂ Și al doilea ostatic din apartamentul din Onești a murit: Atacatorul este în sala de operații, împușcat

UPDATE

Potrivit Ziarul de Bacău, un bărbat din Oneşti a sechestrat doi muncitori într-un apartament în care a locuit anterior şi din care a fost evacuat prin sentinţă judecătorească.

Bărbatul a ameninţat că îi va ucide pe cei doi muncitori, dacă decizia nu este revocată. Chiar el a sunat la 112 şi a anunţat incidentul.

Știrea inițială

Un bărbat de 68 de ani a luat ostatici, pentru câteva ore, doi muncitori, în Onești! După ce l-a înjunghiat pe primul, acesta murind pe loc, și al doilea ostatic a fost tăiat cu cuțitul de agresor, înainte ca trupele speciale să intre în forță și să îl împuște pe atacator. Din nefericire, al doilea muncitor a decedat și el, la spital. Atacatorul a fost dus în stare gravă la spital, unde a intrat în operație, iar medicii se luptă să îi salveze viața.

Poliția a încercat să negocieze cu agresorul, dar acesta a refuzat orice discuție. În clipa în care acesta l-a înjunghiat pe primul muncitor, trupele speciale au intrat în forță și l-au împușcat.

Citește și: AUR, intervenție de ultimă oră în privința pașaportului de vaccinare european! Solicitare către autoritățile Statului Român .


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.