Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO ULTIMA ORĂ Marcel Ciolacu anunță că liderii PSD se duc la DNA: 'Să ia măsuri față de hoțiile din pandemie'

Inquam Photos / Ilona Andrei
Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu anunță că liderii PSD sunt la un pas de a recurge la un gest fără precedent în istorie! Președintele social-democraților a precizat că vrea să meargă, alături de colegii săi, la DNA, pentru a le cere procurorilor să ancheteze ”hoțiile” săvârșite de guvern, începând de anul trecut, de la debutul pandemiei, și până acum.

”Premierul stă, în acest moment, pe scene prin țară, își face campanie, în loc să meargă unde trebuie. Arătăm ca o țară neguvernată. Facem numai împrumuturi, BNR anunță că va crește inflația și se vorbește despre bătălia dintre Orban și Cîțu.

Citește și: VIDEO Marcel Ciolacu este categoric: 'Armand a pierdut alegerile, conform documentelor strânse de procurori'

Guvernul are obligația să vină cu o lege ca să îndrepte această datorie publică, intrăm în etapa de tăieri. Creșterile de taxe nu ne ajută cu nimic. Nu putem să invocăm pandemie ca să încălcăm o lege.

Dacă nu vine Cîțu, avem dreptul să convocăm o sesiune extraordinară. O treime din parlamentari va convoca o sesiune. E depășit gradul de 50% datorie guvernamentală. Avem un premier care nu se uită în fișa postului.

Vă aduceți aminte că PSD a mai mers pe la DNA să își susțină anumiți lideri:  S-ar putea să se trezească DNA cu toți liderii PSD în fața DNA să ceară să se respecte legea și să înceapă să ia măsuri la toate hoțiile din cursul pandemiei, cu starea de urgență, cu toate. Este un jaf generalizat! Cerem să aplice legea și să își facă datoria. Noi nu trebuie să facem denunțuri, suntem oameni politici.

A ieșit BNR și a spus că vom avea o inflație de 4%! Cîțu spune că este formidabil. Domne, trăim în lumi paralele!”, a spus Marcel Ciolacu la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.