Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO. Ultimele clipe in Colectiv inainte de infern: 'Ziua in care cedam e ziua in care murim'

concert colectiv

Trupa Goodbye to Gravity isi lansa albumul in clubul Colectiv vineri seara. Prima piesa pe care au cantat-o este si cea care deschide albumul baietilor - 'The day we die' (ziua in care murim). Pe internet a fost publicata o inregistrare din timpul concertului tocmai din momentul in care era interpretata aceasta piesa. La inceput sunetul este live, apoi pe imaginile din club este suprapusa inregistrarea de studio a piesei.

Au fost ultimele clipe inainte de infern pentru cei din Colectiv. Artificiile s-au aprins inca de la inceput, insa de acea data nu au ajuns pana la buretul care avea sa ia foc cateva minute mai tarziu.

Piesa a fost interpretata in fel si chip din cauza numelui sau in contextul tragediei, versurile insa vorbesc despre libertate si supravietuire demna in lupta cu 'sistemul': "Nu suntem numere, suntem liberi / Suntem atat de plini de viata / Pentru ca ziua in care cedam e ziua in care murim". Despre asta se canta in imaginile de mai jos:

Extrase din comentariile de la clip:

1. Aceasta e prima melodie a concertului. Nu e melodia pe care a pornit incendiul. Este dezinformare din partea televiziunilor precum ca pe aceasta melodie ar fi pornit incendiul.

2. Artificiile pe care le vedeti la inceput, nu au aprins buretele. Din cate se pare, alte seturi de artificii, de la jumatatea concertului, ar fi aprins buretele respectiv.

3. Piesa este la inceput "live" si se aud pe fundal spectatorii. Dupa cateva secunde este pusa melodia obisnuita a celor de la Goodbye to Gravity (cea inregistrata).

4. Un martor a precizat ca au fost 4 artificii, doua mai mici si doua mai mari. In imaginile de mai sus le vedeti pe cele mai mici, de la inceput. La jumatatea concertului au fost folosite celelalte doua mai mari, care au produs si incendiul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.