Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO ULUITOR - Un urs fugărește un turist pe o pârtie din Predeal

Un schior a fost urmărit, sâmbătă, de un urs pe pârtia Clăbucet din Predeal, jandarmii intervenind pentru îndepărtarea animalului. De asemenea, jandarmii au intervenit după producerea unei aglomeraţii la una din cabanele de pe Vârful Postăvarul şi au dat o amendă de 500 de lei.

Citește și: 30 de zile de la nașterea Guvernului Cîțu - Ciolanul încă nu s-a împărțit, România nu are proiect de buget

Turiştii prezenţi, sâmbătă, pe Pârtia Clăbucet din Predeal au surprins un schior urmărit de un urs, informează News.ro.

Potrivit reprezentanţilor Jandarmeriei Braşov, sâmbătă după amiază au fost trei apeluri la 112 care semnalau prezenţa unui urs la Predeal.

“ A fost vorba despre acelaşi urs, care a apărut pe Pârtia Clăbucet şi Subteleferic. La fiecare apel jandarmii montani au intervenit prompt şi au îndepărtat animalul de pe pârtie. Datorită faptului că la intervenţie au folosit un ATV cu şenile, zgomotul produs a izgonit ursul în pădure. În urma apelurilor repetate, am luat legătura cu administratorul fondului de vânătoare, care va demara procedurile pentru relocarea animalului”, a transmis Jandarmeria Braşov.

O altă intervenţie a jandarmilor braşoveni a avut loc tot după producerea unei aglomerări la una din cabanele de pe Vârful Postăvarul.

“Spre sfârşitul programului instalaţiei de transport pe cablu s-a produs o aglomerare de turişti la una din cabanele aflate pe Vârful Postăvarul. Jandarmii montani s-au autosesizat şi au solicitat reprezentanţilor cabanei respective să oprească muzica şi să nu mai comercializeze băuturi alcoolice. La acţiune au participat trei echipaje de jandarmi montani şi au fost aplicate şapte avertismente scrise şi o amendă în valoarea de 500 lei”, a mai precizat Jandarmeria Braşov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.