Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Un afacerist, fost socru al unui deputat, a murit ars în propria mașină, în parcarea unui supermarket

O maşină a fost găsită în flăcări, sâmbătă dimineaţă, în parcarea unui supermarket din municipiul Arad, în aceasta aflându-se un bărbat mort. Primele informaţii arată că s-ar fi produs o explozie la autoturism. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat.

Victima este un cunoscut om de afaceri local, Ioan Crișan, tatăl Laurei Bîlcea, fosta soție a deputatului Sergiu Bîlcea. Se pare ca omul de afaceri s-a urcat în mașina, după ora 7.00, după ce și-a băut cafeaua în zonă, iar când a pornit mașina aceasta a explodat. Bubuitura s-a auzit până la UTA. Ioan Crișan conducea un Mercedes.

Citește și: ALERTĂ Momentul în care mașina afaceristului din Arad explodează - IMAGINI 18+

Potrivit martorilor, multe geamuri de la etajul 1 al unui bloc din apropiere s-au spart din cauza suflului exploziei. Ioan Crișan avea 66 de ani.

"În această dimineaţă în jurul orei 7, am fost sesizaţi prin apel 112, despre faptul că în parcarea unui supermarket din municipiul Arad s-a produs o explozie la un autoturism", au transmis, sâmbătă, reprezentanţii Poliţiei Judeţene Arad.

Citește și: VIDEO ULTIMA ORĂ SRI a intrat pe fir în cazul exploziei de la Arad: O echipă face cercetări în ceea ce ar putea fi asasinat cu bombă

Acolo au ajuns poliţişti şi un echipaj de pompieri, care au constatat că este vorba de despre un autoturism incendiat, iar în interior se afla un bărbat decedat.

În acest caz se fac cercetări pentru a se stabili împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Citește și: VIDEO ASASINAT cu BOMBĂ?! O martoră a exploziei în care a murit un afacerist spune că a văzut un bărbat care ar fi pus o bombă .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.