Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video| Un atlet bulgar va sta închis într-o cutie de sticlă timp de două săptămâni

thesundaily.my
andrea marcato maratonist sport alergator miscare

Ultramaratonistul bulgar Krasse Gueorguiev va trăi într-o cutie de sticlă timp de 15 zile într-un parc din Sofia, pentru a strânge bani într-o campanie dedicată tinerilor care lupte împotriva dependențelor.

Gueorguiev, un ambasador al organizațiilor caritabile, a alergat la aproximativ 30 de ultramaratoane în întreaga lume, din Arctica până în Cambodgia, precum și o cursă de 217 kilometri în Valea Morții din California, scrie Mediafax.

„Este o provocare. Vreau să arăt că atunci când pui pe cineva în cutie se schimbă din punct de vedere psihologic ", a declarat Gueorguiev pentru Reuters.

Fondurile strânse vor fi folosite pentru diverse proiecte de prevenire a dependențelor în rândul copiilor sub 18 ani, inclusiv în ceea ce privește drogurile, alcoolul, mediile digitale și băuturile energizante.

O cutie cu trei pereți de sticlă a fost așezată pe un piedestal în fața Palatului Național al Culturii din Sofia. Gueorguiev, care și-a început experimentul duminică, va avea un pat și o bandă de alergare și nu va avea acces la cărți, la computer sau la telefon. El va vorbi cu membrii publicului timp de 30 de minute în fiecare zi.

„Acesta nu este un experiment fizic, este un experiment psihologic", a mai spus el.

În 2019, Gueorguiev a alergat 1.200 de kilometri prin Bulgaria, Macedonia de Nord și Albania pentru a îndemna guvernele să construiască o infrastructură mai bună pentru a conecta oamenii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.