Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Un bărbat a fost prins sub un mal de pâmânt, la Focşani, el fiind scos de pompieri şi dus cu un elicopter SMURD la spitalul din Galaţi

Mediafax
pompieri

Un bărbat de 65 de ani a fost prins, marţi, sub un mal de pământ, în cartierul Mândreşti din Focşani, fiind scos în viaţă de pompieri, însă în stare gravă, motiv pentru care a fost transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul Judeţean din Galaţi, anunță news.ro.

Potrivit purtătorului de cuvânt al inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea, Cristina Pârvu, un bărbat de 65 de ani a fost surprins sub un mal de pământ în cartierul Mândreşti, în timp ce săpa pentru o fosă septică.

Citește și: Ludovic Orban, despre măsurile de relaxare: Evoluţia numărului de cazuri ne-a şi determinat să amânăm alte măsuri de relaxare

La locul indicat s-au deplasat de urgenţă trei echipaje de la Detaşamentul de Pompieri Focşani cu o autospecială de intervenţie, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD, precum şi un echipaj medical de urgenţă cu medic al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vrancea.

Pompierii l-au scos pe bărbat de sub malul de pământ, acesta fiind inconştient. El a fost resuscitat şi i-au revenit semnele vitale, astfel că s-a solicitat intervenţia elicopterului SMURD, pentru preluarea şi transportul acestuia la Spitalul Judeţean Galaţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.