Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video - Un bărbat mort de beat a făcut slalom cu 180 la oră, cu poliția pe urmele lui, la Galați

www.sokant.ro
politia nu treceti

Un bărbat de 50 de ani din judeţul Galaţi a fost imobilizat şi încătuşat de poliţişti la finalul unei urmăriri în trafic în care acesta a condus cu viteza de până la 180 de kilometri pe oră, a făcut depăşiri neregulamentare şi a circulat pe contrasens, forţând alte autovehicule să frâneze pentru a evita impactul.

El a evitat un blocaj în trafic, conducând prin şanţ, dar a fost oprit în cele din urmă de poliţişti, moment în care a devenit recalcitrant. În urma testării, s-a constatat că bărbatul consumase alcool, scrie News.ro.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi, miercuri, în jurul orei 11.30, conducătorul unui autoturism care se deplasa pe DN 25, în localitatea Tudor Vladimirescu, dinspre municipiul Tecuci către municipiul Galaţi, a refuzat să oprească la semnalul regulamentar al poliţiştilor din cadrul Serviciului Rutier Galaţi şi a mărit gradual viteza de rulare.”Echipajul de poliţie a pornit în urmărirea acestui autoturism cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune şi a solicitat sprijinul poliţiştilor din cadrul Postului de Poliţie Şendreni, precum şi al celor din cadrul Biroului Rutier Galaţi, întrucât bărbatul care se afla la volan ar fi refuzat în continuare să oprească şi ar fi accelerat autovehiculul până la viteza 180 de km / h. Totodată, acesta a pus în primejdie siguranţa participanţilor la traficul rutier prin efectuarea a numeroase depăşiri neregulamentare peste marcajul longitudinal continuu atât în interiorul localităţilor, cât şi în afara acestora şi ar fi circulat pe sensul opus de mers în efectuarea virajelor în curbe, determinându-i pe conducătorii auto din vehiculele care circulau din contra sens să frâneze pentru a evita impactul frontal”, a arătat IPJ Galaţi.

Bărbatul aflat la volan a evitat blocajul auto din localitatea Şendreni, rulând prin afara şoselei, prin şanţ, însă, la intrarea în municipiul Galaţi, în zona Tirighina, a fost oprit de blocajul rutier instituit de poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Galaţi.

În autoturism se afla doar şoferul, care, după ce a oprit, a coborât şi a manifestat în continuare o atitudine recalcitrantă, refuzând să se conformeze somaţiilor poliţiştilor. Astfel, el a fost imobilizat şi încătuşat.

Din cercetări a reieşit că este vorba de un bărbat, de 50 de ani, din comuna Barcea, judeţul Galaţi, cu permis de conducere valabil. El a fost testat atât pentru consumul de băuturi alcoolice, cât şi pentru cel de substanţe psihoactive. În primul caz, aparatul etilotest a indicat 0,30 mg / l alcool pur în aerul expirat, iar în cel de-al doilea caz rezultatul a fost negativ. Bărbatul a fost dus la sediul de poliţie al Serviciului Rutier Galaţi, în vederea continuării cercetărilor şi luării măsurilor legale care se impun.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.