Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Un celebru hairstylist a fost ARESTAT pentru PEDOFILIE: Bărbatul îi DROGA pe băieții minori și înregistra orgiile

Foto Facebook
ionut butca pedofil oradea

Acuzații scandaloase formulate de autorități, la adresa unui tânăr din Oradea, proprietar al unui salon de înfrumusețare. Bărbatul este suspectat că ar fi racolat mai mulți copii din centre de plasament, pe care i-ar fi drogat și abuzat sexual. Unele dintre orori ar fi fost filmate de individ. Ionuț Butcă, individul reținut de procurorii DIICOT, ducea o viață dublă, anunță stirileprotv.ro.

Citește și: Cutremur în piață! Cinci giganți se retrag din România

Bărbatul are în centrul orașului un salon cochet de înfrumusețare și se recomandă drept un coafor priceput. În timpul liber, însă, apucăturile lui erau cu totul altele, potrivit anchetatorilor.

Bărbatul în vârstă de 34 ani dădea târcoale centrelor de plasament și racola de acolo adolescenți, pe care, ulterior, îi ademenea în locuința lui. Cel puțin doi băieți, unul de 13 celălalt de 17 ani, i-ar fi căzut victime. Procurorii au declanșat ancheta după ce angajații de la Protecția Copilului au observat că adolescenții au început să se poarte ciudat.

Purtătorul de cuvânt al DGASPC Bihor a declarat: „Am identificat în comportamentul copiilor simptomele unui potențial abuz. S-a confirmat existența abuzului. Prin urmare, am sesizat organele de cercetare penală”.

Citește și: Rareș Bogdan o închide pe Viorica Dăncilă: Stă între patru pereți, pentru că pe stradă este huiduită și apostrofată .

Frizerul, susțin surse din anchetă, obișnuia să le dea droguri adolescenților pe care îi ademenea la el în casă. Tot acolo, aducea diverși indivizi care îi abuzau pe băieți. Unele dintre aceste orori ar fi fost filmate de suspect.

Niciunul dintre vecinii bărbatului nu a sesizat nimic nepotrivit în comportamentul lui. Procurorii au ridicat din locuința frizerului mai multe probe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.