Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Un clip care prezintă evoluția cifrelor de vânzare înregistrate pe piața muzicală internațională între anii 1969 și 2019, publicat pe YouTube

bbc.com
youtube

Un clip care prezintă evoluția cifrelor de vânzare înregistrate pe piața muzicală internațională între anii 1969 și 2019, publicat pe platforma online YouTube, a devenit viral pe internet, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Petre Daea, plecare triumfală: aplauze la scenă deschisă din partea angajaților din Ministerul Agriculturii/VIDEO

Filmulețul care prezintă evoluția graficelor de vânzări face parte dintr-o serie de materiale video similare publicate pe platforma online YouTube în contul "Data is Beautiful".

Graficele arată modul în care s-au schimbat gusturile muzicale ale publicului larg de-a lungul deceniilor, de la The Beatles, Elvis Presley, Led Zeppelin la Pink Floyd, The Eagles, Michael Jackson, trupele de băieți, trecând prin dominația genului pop și, în ultimii ani, rap/ hip-hop.

Artiștii sunt ierarhizați după vânzările anuale record înregistrate la nivel mondial, ajustate pe medii calculate pe perioade de 12 luni.

Citește și: Sorina Matei a EXPLODAT pe tema deficitelor anunțate de Guvernul Orban: 'Faptele dărâmă orice politician mincinos'

Datele din ultimii ani includ și vânzările digitale de single-uri raportate de distribuitorii de muzică și serviciile de streaming.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.