Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Un dublu campion mondial a fost ÎMPUŞCAT mortal în plină stradă, la numai 29 de ani

pistol, impuscat, arma

Scene șocante s-au produs în Capitala Rusiei! Un celebru kickboxer rus a fost omorât, iar imaginile au fost surprinse de o cameră de luat vederi montată în zonă.

În imaginile video se vede cum o maşină de culoare argintie s-a oprit lângă un centru comercial. Peste câteva secunde, dublul campion la kickboxing, cu vârsta de 29 de ani, cade pe trotuar lângă mașină, conform ren.tv. La scurt timp, autorul crimei, care se afla în maşină alături de victimă, se îndepărtează încet de autoturism, după care o ia la fugă.

Citește și: Donald Trump e sigur de VICTORIE: Ce acuze GRAVE îi aduce lui Hillary Clinton

Oamenii legii au reuşit să afle informații vitale despre suspect. S-a dovedit că este vorba chiar despre o cunoştinţă a sportivului mort.

"Potrivit datelor preliminare, bărbaţii au venit împreună la centrul comercial. În acest timp, între ei s-a iscat un conflict din cauza banilor. Suspectul l-a împuşcat pe sportiv, iar după a fugit de la faţa locului. Se presupune bănuitul deţinea arma ilegal," a specificat un reprezentat al Ministerului de Interne al Rusiei, Irina Volc.

Oamenii legii au stabilit că după producerea incidentului, bănuitul a rezervat un bilet de avion. Astfel, poliţia l-a reţinut chiar în aeroportul Şeremetevo.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.