Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Un elicopter al Armatei SUA a aterizat pe un teren agricol din Constanţa. Un român i-a întrebat pe militari dacă au nevoie de benzină

elicopter apache pe camp

Un elicopter de război Apache a aterizat, luni, pe un câmp din Pecineaga, judeţul Constanţa, motivul nefiind clar, însă oamenii care treceau prin zonă l-au filmat şi chiar i-au întrebat pe piloţi dacă au nevoie de benzină.

Imaginile cu elicopterul aflat pe un teren agricol au fost publicate pe reţeaua socială TikTok şi au devenit virale. În imagini se poate observa cum un tânăr, aflat la volanul unui autoturism, ajunge în zona în care elicopterul de război Apache a aterizat pe câmp, în timp ce prietenul său, aflat pe scaunul din dreapta, filmează totul cu telefonul mobil.

Lângă elicopterul Apache se află o tânără din cadrul Armatei americane, aceasta fiind întrebată de şofer, iniţial în limba română şi apoi în limba engleză, dacă are nevoie de benzină.

Un elicopter Apache, sau elicopterul Boeing AH-64 Apache, este un elicopter de atac/antitanc modern, folosit de armata SUA.  Potrivit Wikipedia, costul unui astfel de elicopter variază între 18 şi 20 de milioane de dolari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.