Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video | Un emu evadat a pus pe jar poliția din Tennessee: Urmărire haotică de 30 de kilometri prin oraș

Foto nypost.com
emu evadat urmarire politie Tennessee

Un emu de companie a antrenat poliția într-o urmărire haotică, timp de 7 ore, de 30 de kilometri pe străzile unui oraș din Tennessee, atingând viteze de până la 65 de kilometri pe oră, pentru ca a doua zi să scape din nou, anunță Mediafax.

O urmărire a poliției într-un orășel din Tennessee a avut loc miercuri după ce un emu neastâmpărat pe nume MeeMoo a scăpat din adăpostul său, conform Insider.

Proprietarul emu-ului, Harry McKinney, a declarat pentru ABC News că pasărea a sărit peste o cușcă înaltă de doi metri și a fugit prin cartier. Inițial, McKinney nu a știut unde a plecat pasărea și a apelat la ajutorul rețelelor de socializare.

După ce MeeMoo a fost văzut de vecini, Departamentul de Poliție din Harriman a intervenit pentru a urmări pasărea, despre care au spus că a fugit cu o viteză de până la 65 de kilometri pe oră.

Locuitorii din Harriman au filmat urmărirea

Poliția a reușit în cele din urmă să îl încolțească pe MeeMoo, iar McKinney a reușit să convingă pasărea să se întoarcă la el.

Căutarea și urmărirea au durat 7 ore și s-au întins pe o distanță de 30 de kilometri, dar MeeMoo este acum acasă, alături de partenerul său, un alt emu numit MeeMee.

În urma calvarului, McKinney a întărit gardul, dar a spus într-o postare pe Facebook a doua zi că MeeMoo a reușit să scape din nou. Din fericire, acesta s-a întors acasă într-o oră, a scris McKinney.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.