Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Un lider liberal, fost la PSD, a alimentat mașina de lux pe manele și cu o femeie dezbrăcată ieșită prin trapă

După cazul liberalelor care au petrecut cu dansuri lascive victoria lui Florin Cîțu la șefia PNL, un alt liberal s-a distrat cu femei dezbrăcate, după Congresul PNL.

Imagini incendiare cu o fată care dansează dezbrăcată pe masina unui liberal din Giurgiu au încins internetul. Viceprimarul comunei Răsuceni are o singură explicatie: un duşman din sat vrea să-i facă rău.

Pe imaginile difuzate de România TV se vede o fată ieșită prin trapa mașinii unui liberal din Giurgiu care dansează lasciv. Toată scena s-a petrecut într-o benzinărie. Martorii au savurat momentul artistic, iar unul dintre ei a filmat și postat imaginile pe un site de socializare alături de un comentariu la adresa viceprimarului din Răsuceni, căruia, susține internautul, i-a recunoscut mașina.

Florin Mareș știe de unde i se trage totul, dar nu i se pare că în benzinărie s-a petrecut ceva ieșit din comun.

Florin Mareș: Aaa… E un tip din sat! E posibil ca ăla s-o fi făcut-o. El face niște insinuări. De primar, de mine… de oricine!

Reporter: Mă gândesc că nu putea să cășune pe tine dacă nu recunoștea măcar mașina! Un element a avut să te agațe!

Florin Mareș: Dacă probabil s-a șprițat și femeia, sincer, voia să se dezbrace, acum cine o oprește? Se dezbracă ei la festivalurile alea gay cu mii de oameni, aprobați de… Și acum o domnișoară… Nu facem discriminare?

Reporter: Momentul în care fata asta s-a simțit bine coincide cu evenimentele astea politice deosebite. Și eu nu știam: ai sărbătorit că a câștigat Cîțu? Ai sărbătorit că s-a semnat PNRR-ul?

Florin Mareș: Eu nu-i suport nici pe unul nici pe altul din punctul meu de vedere! Cum nu-i suportă nimeni de fapt! Am fost și la PSD, înainte am fost și la PNL, acum oricum nu mai este o doctrină!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.