Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Un magazin dintr-o piață din Sectorul 6 a luat foc: Primariul Ciprian Ciucu anunță că proprietarii nu vor mai plăti chirie

Un incendiu a izbucnit într-un magazin cu haine din București. Pompierii se află la fața locului și au izolat zona.

Incendiu a izbucnit miercuri într-un magazin din Piața Veteranilor din București. Potrivit pompierilor, unitatea comercială are aproximativ 150 de metri pătrați și nu există riscul extinderii flăcărilor la imobilele învecinate, scrie Mediafax.ro.

Nu există victime, iar zona a fost izolată de pompieri.

„Incendiu la un magazin in Piata Veteranilor, suprafața 150 metri pătrați, localizat, nu sunt posibilități de propagare. Nu sunt victime. Zona a fost balizată, persoanele aflate în piață au fost îndepărtate. În magazin erau expuse pentru vânzare materiale textile, haine”, au anunțat reprezentanții pompierilor.

Pompierii vor stabili cauza producerii incendiului la finalul intervenției.

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, anunţă că, în şedinţa Consiliului Local de joi, va fi promovat un proiect prin care să fie scutiţi de chirie, până la reluarea activităţii, cei care deţin magazine la Piaţa Veteranilor.

"Au ars câteva magazine de haine la Piaţa Veteranilor. Din fericire, nu au fost victime şi nu a fost nimeni rănit. Vom promova în regim de urgenţă în şedinţa Consiliului Local de mâine un proiect prin care să îi scutim de chirie, până la reluarea activităţii, pe oamenii care au magazine aici", a scris edilul, miercuri, pe Facebook.

El spune că este conştient de starea precară a tuturor pieţelor din Sectorul 6, date în administrare pe 20 şi 30 de ani.

"Am câteva soluţii, le vom discuta după ce se vor contura mai bine şi asta va fi în curând", precizează primarul.

Miercuri, un incendiu a izbucnit la un magazin din Piaţa Veteranilor, fără a se înregistra victime.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti - Ilfov, incendiul s-a manifestat pe o suprafaţă 150 metri pătraţi, însă a fost localizat de pompieri şi nu au fost posibilităţi de propagare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.