Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Un nou scandal într-un centru de plasament din Giurgiu. Limbaj obscen folosit de o educatoare în dialog cu un adolescent

dgaspcgr.ro
DGASPC Giurgiu

Un nou scandal zguduie DGASPC Giurgiu, după ce în urmă cu doar o săptămână un polițist a fost filmat în timp ce agresa o fată dintr-un centru de plasament din județ. De data aceasta, este vorba despre o educatoare care folosește un limbaj suburban în dialog cu un adolescent, beneficiar al centrului de plasament.

Vișinel Bălan, fostul vicepreședinte al Autorității Naționale pentru Protecția Drepturilor Copilului, a postat pe Facebook un videoclip filmat care surprinde un dialog extrem de vulgar purtat de o educatoare cu unul dintre adolescenții beneficiari.

Educatoarea i se adresează interlocutorului folosind cuvinte obscene.

„Din nou, la DGASPC Giurgiu, o educatoare către un tânăr: bă, ești cu capul... Cine dracu o vorbit urât cu tine. Tu te f..i pe aici, fute-te în c..r. În lumina situațiilor cu care ne confruntăm, este important să reflectăm la realitatea tristă. Astăzi, într-un centru de copii, am fost martori la un nou incident dezolant. O educatoare, înghițindu-și frustrarea, și-a pierdut controlul și a folosit un limbaj obscen și ofensator către un tânăr. Cuvintele lovitoare și lipsa de respect au creat o atmosferă tensionată și distructivă. Este esențial ca astfel de acțiuni să nu rămână fără consecințe. Comunitatea trebuie să se unească și să ceară dreptate, asigurându-se că cei responsabili pentru astfel de fapte inacceptabile sunt aduși în fața justiției”, a scris Vișinel Bălan pe pagina sa de Facebook.

El anunță că a informat-o pe Natalia Intotero, ministrul Familiei, despre această situație.

Am informat-o și pe doamna Natalia Intotero. Momentan Elena Tudor (Președintă) și Nicolae Gorunescu (Vicepreședinte) sunt în funcție la Autoritatea Națională pentru Protecția Drepturilor..., sunt de neclintit. Și e firesc! Trebuie să continuăm să ne exprimăm indignarea și să luptăm împotriva acestui tip de comportament, pentru ca viitorul copiilor noștri să fie unul mai bun. Haideți să fim în primul rând modele de respect și bunătate”, precizează Vișinel Bălan.

ATENȚIE, imagini ce conțin un limbaj vulgar:

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.