Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Un nou serial documentar despre mistere şi fenomene paranormale va debuta la postul History

abuseandneglectdefense.com
caz misterios

Serialul documentar „Blestemul fermei Skinwalker” va debuta la postul History pe 27 aprilie, la ora 22.00.

Ferma Skinwalker, situată în nord-vestul statului american Utah, a stârnit numeroase controverse şi a suscitat imaginaţia, odată cu înmulţirea evenimentelor stranii petrecute în acest perimetru, potrivit news.ro.

Citește și: Noi `SUCCESURI` în Relansarea economiei: Platforma IMM Invest nu funcţionează nici după şapte zile de la lansare

Serialul propune o investigaţie amănunţită, cu ajutorul experţilor şi cercetătorilor din domeniu, a fenomenelor paranormale ce au loc la fermă.

Noutatea pe care o prezintă serialul documentar „Blestemul Fermei Skinwalker” constă în difuzarea unor materiale video inaccesibile până acum publicului, la care se adaugă expertiza unei echipe de cercetători care realizează o investigaţie detaliată a acestei proprietăţi de 2 milioane de metri pătraţi, în încercarea de a desluşi mistere vechi de peste 200 de ani.

Începând cu anii 1950, ferma Skinwalker şi zona adiacentă au fost supranumite „Aleea OZN-urilor”, pe măsură ce incidente misterioase, anomalii şi activităţi inexplicabile au început să fie raportate şi mediatizate în toată lumea. Zona respectivă a devenit centrul desfăşurării multor anchete, fiind cercetată ani de-a rândul în căutarea unor explicaţii raţionale, iar unele proiecte ştiinţifice au fost finanţate clandestin chiar de Guvern. În 1996, proprietatea a fost cumpărată de omul de afaceri Robert Bigelow, pasionat de OZN-uri, care a folosit-o pentru a-şi desfăşura propriile experimente şi pentru a analiza îndeaproape enigmele pe care această fermă le ascunde. În urmă cu trei ani, proprietatea a fost vândută, iar proprietarul a ales să rămână anonim.

Citește și: Tradiții și obiceiuri de Sfântul Gheorghe: cum se celebrează și ce este intezis în această zi

Folosind tehnologie de ultimă generaţie, de la radare până la drone termografice, experţii vor aplica noţiuni ştiinţifice şi vor face descoperiri neaşteptate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.