Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Un primar PNL a lovit un tânăr în timp ce făcea campanie pentru Iohannis! Edilul: Hai marș! Stai toată ziua într-un bar și tragi pe nas

Primarul PNL din Balș, Mădălin Teodosescu, a fost filmat în momentul în care a lovit și a insultat un tânăr, care i-a reproșat editulului că nu a făcut nimic pentru oraș.

Pe filmarea pe care tânărul a postat-o pe rețelele sociale se poate auzi cum primarul îi spune tânărului ”hai, marș”, înainte să îi spună că  ”stă toată ziua în bar” și ”trage pe nas”.

Poliția a anunțat că a deschis un dosar penal.

Citește și:  Mihai Fifor prevestește 'austeritatea' PNL după alegeri: 'Nu va majora pensiile și salariile, iar voucherele de vacanță nu vor mai fi date'

Incidentul s-a petrecut joi, în timp ce primarul împreună cu mai mulți reprezentanți PNL se aflau în centrul orașului Bals pentru a-i face campanie lui Klaus Iohannis la prezidențiale, potrivit Antena3.ro.

După incident, primarul s-a urcat în maşină, iar tânărul l-a anunţă că-l va da în judecată.

Tânărul a mers în cursul zilei de joi, la Poliţie, şi a depus plângere împotriva lui Mădălin Teodosescu, primarul orașului Balș și candidat pe locul 16 pe lista PNL, la alegerile europarlarmentare din 26 mai.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.