Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Un român a fost arestat după ce a apucat de fund un reporter al unei televiziuni spaniole în direct

captura youtube
roman agreseaza reporter

Jurnalista Isa Balado făcea un reportaj la Madrid în cazul unor comercianți care au fost arestați pentru că au bătut un hoț care a încercat să îi jefuiască. Ea se afla în mijlocul unui reportaj în direct pentru studio, când un bărbat s-a apropiat de ea din spate și a apucat-o de fund, întrebând-o la ce emisiune lucrează, anunță euronews.com.

"Isa, îmi pare rău să vă întrerup, tocmai v-au atins fundul?", a întrebat-o colegul ei din studio. "Da", a spus Balado, care s-a întors spre bărbat și l-a întrebat "oricât de mult ai vrea să ne întrebi pentru ce canal lucrăm, chiar trebuie să mă atingi în fund?".

La început, cetățeanul român în vârstă de 25 de ani a râs și a negat că ar fi făcut ceva greșit, apoi și-a cerut scuze și s-a uitat fix la ea în timp ce reporterul îl implora să o lase să își facă treaba.

Poliția din Madrid, alertată chiar de emisiune, l-a arestat pe bărbat pentru o posibilă infracțiune de agresiune sexuală și l-a dus la Departamentul de familie și femei din cadrul Direcției de Poliție din Madrid. Acum, aceștia vor analiza imaginile și vor lua declarații atât bărbatului, cât și lui Balado.

Prezentatorul emisiunii a declarat în direct: "Tipul ăsta e un idiot" și i-a cerut cameramanului să focalizeze asupra bărbatului pentru a-i putea vedea fața.

Acesta nu s-a îndepărtat prea mult după agresiune și se afla încă lângă jurnalistă, urmărind-o în timp ce aceasta încerca să-și facă treaba. Când aceasta a plecat, bărbatul s-a întors, de data aceasta atingându-i părul.

Canalul a emis o declarație în care afirmă că "respinge orice formă de hărțuire sau agresiune" și își exprimă sprijinul pentru reporter "după situația absolut intolerabilă pe care a suferit-o". De asemenea, mai mulți angajați au luat cuvântul pentru a condamna agresiunea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.