Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Un român, multiplu campion la culturism, prins în mijlocul protestelor violente din America

captură TV
Washington proteste sua

Ciprian Grosu, multiplu campion la culturism, care locuieşte în America din 2006, este prins în mijlocul protestelor din SUA. El a povestit că autorităţile locale nu îi lasă pe poliţişti să intervină în haosul creat de protestanţi și că este pregătit să folosească arma, dacă va fi nevoit.

Americanii au uitat de temutul coronavirus. „Odată cu moartea lui George Floyd, nimeni nu se mai îmbolnăveşte acum”, spune Ciprian Grosu, multiplu campion la culturism, care locuieşte de 14 ani în Long Island, America, anunță MEDIAFAX.

Sportivul de 35 de ani a povestit că deşi multe oraşe sunt distruse de afro-americani, lui nu îi e frică. Are voie să folosească arma în caz de legitimă apărare. Protestarii au însă „preferaţii” lor. Bătrânii, magazinele nepăzite şi poliţiştii sunt victimele sigure, iar coşurile de gunoi de pe străzile din New York au devenit arme albe. Cu toate acestea poliţiştii nu pot face nimic. Sunt doar spectatori.

Citește și: Primul vaccin anti-COVID-19 va fi testat într-o săpămână! Unde va fi făcut primul vaccin

„Primarul şi guvernatorul New York-ului a dat ordin poliţiltilor să nu atace protestanţii, să îi lase în pace să facă ce vor. (...) Dacă îmi bate cineva la uşă acum, pe stradă sau intră în curte, nu am nici cea mai mică remuşcare să împuşc. Chiar ne-am pregătit pentru un război civil. Toţi au măşti şi nu ştii cine dă în tine, nu ştii cine te împuşcă”, a povestit Ciprian Grosu.

Acesta susține că imaginile din America sunt șocante.

„Era o femeie la TV acum două zile, au intrat peste ea şi au lovit-o cu pumnii în faţă şi i-au luat din magazin ce avea. Şi a ieşit din magazin şi a întrebat: Am 6 prieteni în poliţie care sunt distruşi psihic, sunt umiliţi zi de zi, li se spune de nişte copii de 14, 15, 18 ani să îngenuncheze. Asta nu e America, sunt nişte imagini care sunt şocante”, a mai povestit sportivul.

Citește și: Florin Cîțu, despre o importantă autostradă din România: Nu se va termina nici anul acesta, nici anul următor și cred că nici în mandatul nostru

În numeroase oraşe din Statele Unite au loc proteste violente faţă de moartea unui bărbat de culoare, George Floyd, în timp ce era imobilizat de poliţişti în oraşul Minneapolis. Preşedintele Donald Trump a avertizat că ar putea mobiliza membri ai Armatei americane pentru restabilirea ordinii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.