Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Un vicecampion olimpic, coechipier cu mai mulți jucători din naționala României, a murit în timpul unui antrenament, la numai 31 de ani

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

Fostul internațional nigerian Isaac Promise a decedat, miercuri, la vârsta de 31 de ani. Anunțul a fost făcut, joi seara, de clubul american la care era legitimat, Austin Bold FC. S-a spus că a mers la sala de sport din SUA unde s-a prăbușit în timpul antrenamentului și a murit după o insuficiență cardiacă.

În mesajul postat pe rețelele de socializare, clubul din Texas nu a specificat motivul decesului: "Clubul Austin Bold FC este devastat să afle de moartea lui Isaac Promise, care ne-a părăsit miercuri noapte".

Citește și: Informații despre starea de sănătate a Tamarei Buciuceanu Botez! Cum se simte actrița

Promise a evoluat pe postul de atacant și a fost căpitanul naționalei Nigeriei la Jocurile Olimpice din 2008, când naționala sa a câștigat medalia de argint, după o finală contra Argentinei, scor 0-1, gol marcat de Lionel Messi.

Isaac Promise a evoluat în Turcia pentru o bună parte din cariera sa, fiind legitimat la cluburi precum Genclerbirligi, Trabzonspor, Maniaspor, Antalyaspor sau Karabukspor, echipe la care a fost coechipier cu mai mulți jucători români precum Cristi Tănase, Valerică Găman, Gabriel Torje și Paul Papp. Nigerianul a petrecut o scurtă perioadă și în Arabia Saudită, la Al Ahli, iar în ultima parte a carierei a jucat în Statele Unite ale Americii.

Citește și: Marius Budăi iese la rampă! Ce se întâmplă, de fapt, cu cele 400.000 de concedieri .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.