Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Una dintre minorele care au bătut și umilit o fetiță a fost REȚINUTĂ, deși are 14 ani

bataie

Părinţii minorilor care au fost implicaţi în evenimentul de sâmbătă, în care o fată de 13 ani a fost agresată de alte adolescente, au fost sancţionaţi cu câte 500 de lei, a transmis, luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, Victor Ţuhaşu.

IPJ Gorj a anunțat că, în continuarea cercetărilor efectuate de polițiști, o tânără, de 14 ani, din municipiul Târgu Jiu, bănuită de săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe a fost reținută pentru 24 de ore și introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj.

Citește și: Klaus Iohannis a promulgat Legea care instituie pedepse mai mari pentru furtul de lemn

"Faţă de patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 41 şi 52 de ani şi o femeie de 32 de ani, din municipiul Târgu Jiu, părinţii tinerilor implicaţi în evenimentul din data de 5 septembrie, a fost luată măsura sancţionării contravenţionale cu amendă în valoare de 500 de lei fiecare, conform Legii nr. 61/1991, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice", a precizat Ţuhaşu.

Poliţiştii efectuează cercetări într-un dosar penal de lovire sau alte violenţe, după ce în spaţiul public au apărut imagini în care o minoră de 13 ani este agresată de alte adolescente, au informat, duminică seară, reprezentanţii IPJ Gorj.

Citește și: Robert Turcescu îi desființează pe Vlad Voiculescu și pe Dacian Cioloș: ‘Țineți minte cuplul ăsta, că sunt Tovarășul și Tovarășa vremurilor noi’

"În cursul zilei de astăzi (duminică n.r.), având în vedere imaginile apărute în spaţiul public pe o reţea de socializare, ne-am autosesizat cu privire la aceste aspecte, conducerea IPJ Gorj dispunând efectuarea de verificări. Astfel, cu ocazia verificărilor efectuate de poliţişti, au fost identificate trei tinere cu vârste cuprinse între 12 şi 14 ani, din municipiul Târgu Jiu, care ar fi exercitat acte de violenţă asupra unei tinere de 13 ani, din municipiul Târgu Jiu. Două dintre cele trei tinere care ar fi exercitat acte de violenţă au fost aduse la sediul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu, fiind însoţite de către părinţi, în vederea audierii", au transmis reprezentanţii IPJ Gorj.

De asemenea, poliţiştii efectuează cercetări în alte două dosare penale pentru infracţiunile de lovire sau alte violenţe, respectiv ameninţare, în urma a două filmări care au apărut în spaţiul public, în evenimentele respective fiind implicaţi minori, potrivit IPJ Gorj.

Citește și: Călin Popescu Tăriceanu a anunţat că ALDE cere amânarea începerii şcolii

În una dintre filmări, o minoră de 12 ani din Târgu Jiu este agresată de alte trei fete, iar în cealaltă, un minor s-a filmat în timp ce proferează ameninţări precum "Mă duc la şcoală şi îi împuşc pe toţi".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.