Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Unul dintre cei mai apreciați comentatori TV din România a fost găsit MORT, la numai 29 de ani

youtube.com
Mihai Dolinschi jurnalist

Presa sportivă din România este, începând de astăzi, mult mai săracă. Mihai Dolinschi, comentator, moderator și analist cunoscut pentru aparițiile la Telekom Sport și Look Sport, s-a stins din viață, la doar 29 de ani.

Din primele informații, acesta a fost găsit fără suflare în locuința sa din București. În momentul de față nu sunt cunoscute împrejurările exacte în care s-a produs decesul, conform fanatik.ro.

Ultimul său mesaj – publicat luni dimineață pe rețelele de socializare – reda mărturia emoționantă a legendei lui Liverpool, Steven Gerrard, despre primii pași în fotbalul profesionist.

„Steven Gerrard: ” Hărmălaia era greu de descris. Atunci când ești rezervă și te încălzești, vezi o mare de oameni. Îți sare inima din piept. Ai emoții mari. Când ți se face semn să intri pe teren, te cuprinde un sentiment ireal și e înfricoșător.

Am jucat doar patru minute, dar, îmi amintesc că tata mi-a spus, după meci, în drum spre casă: Nimeni nu îți poate lua asta. Ai jucat pentru prima echipă a lui Liverpool!

E incredibil! La finalul meciului am simțit ca și cum totul e îndeplinit. Visul e realizat, dar când revii la realitate, îți dai seama că-i doar începutul. De la acel debut mi s-a schimbat viața.

Totul s-a schimbat foarte rapid. Se deschidea ușa către lumea reală. Când ești pe teren, trebuie să fii pregătit sau rămâi descoperit. În fotbalul mare nu te poți ascunde. Totul se întâmplă rapid și nici o situație nu seamănă cu alta”.

Stevie G, legenda cormoranilor, despre debutul în fotbalul profesionist, în Liverpool vs Blackburn, 29 noiembrie, 1998, în Premier League”, a fost ultimul mesaj publicat de Mihai Dolinschi, pe contul său de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.