Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Unul dintre cei mai mari fotbaliști italieni din ultimii ani a ajuns în pușcărie: 'Este un om distrus'

Fabrizio Miccoli

Fostul internaţional italian Fabrizio Miccoli, în vârstă de 42 de ani, s-a prezentat, miercuri, la penitenciarul din Rovigo, după ce apelul depus după condamnarea din 2017 pentru extorsiune în formă agravată a fost respins.

Miccoli a fost însoţit când s-a prezentat la penitenciar de avocatul său Antonio Savoia. “Este un om distrus”, a spus avocatul despre fostul fotbalist, potrivit Ansa.

Decizia ca Miccoli să ispăşească pedeapsa la închisoarea din regiunea Veneto şi nu la cea din Lecce, oraş în care el locuieşte împreună cu familia sa, vine după ce fostul jucător a dorit să fie “departe de tot şi de toţi”, scrie news.ro.

În octombrie 2017, Fabrizio Miccoli a fost condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare de un tribunal din Palermo, pentru extorsiune în formă agravată.

Miccoli a primit pedeapsa deoarece i-a cerut, în 2010 şi 2011, unui prieten, Mauro Lauricella, fiul unui mafiot, să recupereze pentru el 12.000 de euro. Jucătorul împrumutase cuiva suma respectivă pentru administrarea unei discoteci. Lauricella ar fi folosit metode violente pentru recuperarea banilor şi chiar şi aşa a reuşit să recupereze doar 2.000 de euro din suma totală.

Lauricella a fost condamnat în iulie 2016 la un an de închisoare cu suspendare pentru acte de violenţă, iar alt acuzat, Gioacchino Amato, a fost achitat.

Fabrizio Miccoli a fost component al echipelor Juventus, Fiorentina, Benfica, Palermo, Lecce şi, ultima dată, Birkirkara. În perioada de când datează faptele pentru care a fost condamnat, Miccoli juca la Palermo.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.