Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Urmărire ca la raliuri în Suceava - Și-a bătut soția, apoi a fugit cu Sharan-ul de poliție. A fost oprit cu dispozitivul spike

Poliția
urmarire sharan

Un bărbat din judeţul Suceava care îşi agresase soţia a încercat să fugă de poliţiştii chemaţi la intervenţie. El a fost urmărit câţiva kilometri, iar maşina sa a fost oprită cu ajutorul dispozitivului spike, şoferul fiind scos din maşină şi încătuşat. Ulterior, el a fost internat la Psihiatrie.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava au anunţat, miercuri, că poliţiştii din Fălticeni au fost sesizaţi, la începutul acestei săptămâni, prin apel 112, de către o femeie din Rădăşeni, cu privire la faptul că este ameninţată şi agresată fizic de către soţul său.

„Echipajul de serviciu din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Mălini s-a deplasat la adresa indicată de apelantă, identificând în curtea locuinţei pe agresor, care se manifesta violent verbal.

La vederea poliţiştilor, bărbatul a intrat în maşina sa, care era parcată în curte, blocând portierele.

content-image

Prin geamul din dreptul şoferului, care era întredeschis, poliţiştii au încercat pulverizarea cu spray-ul iritant lacrimogen din dotare, moment în care bărbatul ar fi demarat cu vehiculul care avea cheia în bord, ieşind pe poarta imobilului şi pătrunzând pe drumul public”, au precizat reprezentanţii IPJ Suceava.

Poliţiştii au urcat în autospecială şi au început urmărirea maşinii, fiind alertate echipajele din zona Fălticeni.

Echipajele de poliţie au realizat pe DJ209B, în localitatea Malini, un blocaj rutier, cu desfăşurarea pe partea carosabilă a dispozitivului de oprire forţată. Astfel, maşina respectivă a fost oprită cu ajutorul dispozitivului spike, care a perforat cauciucurile autoturismului.

content-image

„Bărbatul de 46 ani a fost extras fără incidente şi încătuşat, fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, bărbatul a fost condus la unitate medicală, în vederea recoltării probelor biologice, însă a refuzat recoltarea de probe biologice, în prezenţa personalului medical”, a precizat sursa citată.

Bărbatul este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de violenţă în familie, fiind emis şi un ordin de protecţie provizoriu şi refuzul sau sustragerea de la recoltarea probelor biologice.

De asemenea, şoferul a fost sancţionat şi pentru contravenţii la regimul rutier.

Bărbatul a fost internat într-o unitate medicală de psihiatrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.