Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Urmărire ca-n filmele americane în Dolj: Polițiștii au tras cu pistolul după mai mulți hoți ce au furat o mașină

Captură video news.ro
Poliție, urmărire, Dolj

Poliţiştii doljeni au tras mai multe focuri de armă, joi, pentru a opri o autoutilitară despre care aveau indicii că fusese furată din judeţul Ilfov. Ei au prins doi pasageri din autovehicul, şoferul reuşind însă să fugă, informează News.ro.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Dolj, joi, poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Pieleşti, în baza unei solicitări a Poliţiei Judeţene Ilfov, au pornit în urmărirea unei autoutilitare despre care existau indicii că ar fi fost sustrasă din Bolintin Vale, judeţul Ilfov.

Autoutilitara a fost blocată în trafic de poliţişti, pe DN 65, moment în care doi dintre pasageri au fugit, pornindu-se în urmărirea acestora pe câmp.

"După ce au efectuat somaţiile legale, precum şi două focuri de armă în plan vertical, poliţiştii au imobilizat un băiat de 17 ani, din Bolintin Vale, cel de-al doilea fiind identificat în persoana unui tânăr de 20 de ani, din acelaşi oraş. Întrucât cel care se afla la volanul autoutilitarei s-a pus din nou în mişcare, poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, cel în cauză oprind vehiculul după aproximativ un kilometru", au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

Urmărirea a continuat pe câmp, fiind tras un foc de armă în plan vertical, fără a se reuşi prinderea persoanei în cauză, a precizat sursa citată.

În prezent, poliţiştii continuă cercetările pentru prinderea persoanei respective.

Maşina era monitorizată prin GPS şi avea mai multe bunuri pe care cei în cauză le furaseră.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.