Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO URMĂRIRE cu focuri de armă, în Arad: Polițiștii l-au prins pe scandalagiu după 80 de kilometri

112 politia politie

Polițiștii din Arad au intervenit, în urmă cu câteva zile, pentru prinderea unui bărbat, cetățean austriac, care a făcut scandal și a plecat cu mașina, fiind urmărit de polițiști 80 de kilometri. Agenții au folosit și armamentul din dotare pentru a-l face pe fugar să oprească.

"Noaptea abia a început. Un bărbat a fost împușcat de polițiști, în timpul unei urmăriri ca în filme, pe șoselele din județul Arad.

Zeci de kilometri a durat cursa nebună, timp în care șoferul a trecut de mai multe filtre de poliție, iar în oraș a mers chiar și pe contrasens. Polițiștii au tras nouă focuri de armă, iar unul l-a nimerit în umăr. Bărbatul are 64 de ani și este cetățean austriac. După cum povestește soția lui, are afecțiuni psihice, ținute sub control cu medicamente, doar că de această dată nu a luat tabletele și de acolo a pornit totul.

Citește și: CURAJ NEBUN Un polițist DEMASCĂ șirul complicităților dintre șeful Poliției, șeful Poliției Capitalei și Duduieni: DE CE au 'greșit' mascații adresa

A mers să îi facă scandal unui vecin, care a chemat poliția. Când i-a văzut pe agenți, bărbatul a urcat în mașină și a pornit în viteză. A mers 80 de kilometri și a trecut de trei filtre de poliție, apoi a intrat în Arad, unde a mers doar pe contrasens. Acela a fost momentul când polițiștii au început să tragă focuri de avertisment, dar și in direcția roților. În cele din urmă, mașina s-a oprit într-un indicator rutier. Pentru că era rănit la umăr, bărbatul a fost transportat la spital și este internat la terapie intensivă", apare pe pagina de Facebook "Polițiștii au umor".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.