Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO USR PLUS pare că s-a răzgândit în privința demisiilor miniștrilor săi: Poate într-un moment de responsabilitate Cîțu va face un pas în spate

USR PLUS

Ionuț Moșteanu a declarat, întrebat dacă miniștrii USR PLUS își mai depun demsisiile de ce anume depinde acest lucru, că depinde de fiecare dintre ei.

„Va fi o discuție în cursul zilei de azi, cu siguranță. Vom vedea ce se mai întâmplă în plan politic. Este o întâlnire la Cotroceni, vom vedea, poate în al 13-lea ceas și într-un moment de responsabilitate față de țară a celor doi oameni de stat, Florin Cîțu va face un pas în spate și toată lumea se întoarce la treabă, vine un premier din partea PNL, votăm în câteva zile și dăm drumul la treabă”, a declarat liderul deputaților USR PLUS la Parlament.

El apreciază că această decizie ar fi una „înțeleaptă”.

„Sper că aceasta va fi decizia. Ar fi o dezicie înțeleaptă, de oameni de stat, care ar debloca această situație”, adaugă Moșteanu.

Premierul Florin Cîţu a fost convocat, luni, la ora 12:30, la Palatul Cotroceni, de preşedintele Klaus Iohannis, pentru o discuţie pe tema crizei guvernamentale.

.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.